За нас

Онлайн магазин Svejarsko.bg е собственост на фирма „Ваня Овчарова“ ЕООД, със седалище в град Свищов, ул. Рила 6, вх 3, ет 4.

Ние сме семейна фирма, чиято дейност от 2012 година е насочена в доставка и продажба на качествени вносни перилни и почистващи препарати, както и стоки за дома от първо качество. Физическият ни магазин е  в малък град, затова насочихме усилията и любовта си към създаването на този онлайн магазин, за да задоволим потребностите от качествени продукти на повече клиенти в цяла България.
За толкова години опит може да твърдим, че се превърнахме в професионалисти, които наистина разбират от почистващи и перилни препарати, с които лесно да поддържате домът си чист и свеж.
Голяма част от продуктите са използвани от нас или наши близки, на които имаме доверие, за да сме сигурни в тяхното качество и ефективност. Работим с някои от най-популярните брандове в света:

Винаги може да ни пишете на страницата ни във фейсбук: https://www.facebook.com/chistdomsvishtov за продуктите, които ви интересуват или начинът им на използване.

Физическият ни магазин се намира:
гр. Свищов, ул. Патриарх Евтимий 8 (100 метра от Пожарната служба в посока Хан Бъчва).

Работно време е:
Понеделник- петък : 09:30 – 18:00
Събота : 09:30 – 13: 00
Неделя – почивен ден

Благодарим ви, че сте наши клиенти

Този онлайн магазин използва "бисквитки" с цел подобряване на услугата.

Количка

close